Gerard Moreno, amb la samarreta del Vila-real
Gerard Moreno, amb la samarreta del Vila-real
Futbol Internacional

Gerard Moreno, entre els nominats a la Pilota d'Or 2021

El jugador català ha estat un dels millors davanters de la temporada gràcies a la seva extraordinària actuació amb el Vila-real, amb qui va guanyar la Lliga Europa

Redacció Esport3Actualitzat

La revista "France Football" ha anunciat els 30 futbolistes que optaran a la Pilota d'Or, escollits pels vots de 180 periodistes. Aquesta és una de les edicions més incertes després del domini incontestable de Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, que només ha pogut trencar Luka Modric.

En categoria masculina destaca la presència del català Gerard Moreno, que ha realitzat una de les millors campanyes de la seva carrera. Amb el Vila-real, el davanter va aconseguir el títol de la Lliga Europa, marcant el gol dels castellonencs a la final contra el Manchester United, que es va decidir als penals.

Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Luis Suárez, Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Harry Kane i Karim Benzema són alguns dels 30 nominats a la Pilota d'Or, on també hi ha la presència del blaugrana Pedri González.

Aquests són els 30 nominats a la Pilota d'Or 2021:

Els 30 nominats a la Pilota d'Or 2021

Domini blaugrana a la categoria femenina

Després de la immillorable temporada que van fer l'any passat, les blaugranes han aconseguit cinc nominacions. Alèxia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso entren a la llista de les 20 nominades.

Trofeu Yachine, al millor porter

En el Trofeu Yachine, que premia el millor porter, els 10 candidats són: Keylor Navas, Emiliano Martinez, Manuel Neuer, Jan Oblak, Samir Handanovic, Gianluigi Donnarumma, Ederson, Kasper Schmeichel, Edouard Mendy i Thibaut Courtois.

La data de la cerimònia d'entrega dels guardons serà el pròxim 29 de novembre al Teatre Châtelet de París, després que l'any passat s'hagués de suspendre per la pandèmia.

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut