Futbol internacional

Cinc nominades del Barça a la Pilota d'Or 2021

El prestigiós guardó que acredita la millor futbolista del món s'entregarà el pròxim 29 de novembre al Teatre Châtelet de París. El Barça té cinc candidates d'entre 20 futbolistes nominades

Redacció Esport3Actualitzat

La revista France Football ha anunciat avui les futbolistes que optaran a la Pilota d'Or,

Les 20 candidates a la Pilota d'Or femenina, que en la seva única edició lliurada fins al moment va guanyar la nord-americana Megan Rapinoe, seran elegides per un jurat de 50 periodistes especialitzats en futbol femení.

Després de la immillorable temporada que van fer l'any passat, les blaugranes han aconseguit cinc nominacions. Alèxia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso entren a la llista de les 20 nominades.

Les 20 futbolistes nominades són:

 

La data de la cerimònia d'entrega de la Pilota d'Or 2021, guardó que acredita el millor futbolista del món, serà el pròxim 29 de novembre al Teatre Châtelet de París, després que l'any passat s'hagués de suspendre per la pandèmia.

France Football també atorgarà aquest mateix dia la Pilota d'Or masculina, el trofeu Kopa al millor jugador de menys de 21 anys i el trofeu Yachine al millor porter.

 

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut