Bàsquet

Georgios Bartzokas: "Quan et truca el Barça, no pots dir que no"

El tècnic grec diu que és conscient del repte que suposa entrenar el Barça, però espera encapçalar un projecte atractiu i guanyador

Actualitzat

El tècnic grec Georgios Bartzokas agafa les regnes del Barça Lassa amb l'ambició de retornar l'equip als títols. Bartzokas ha aterrat amb una divisa clara: "Vull fer un bàsquet atractiu, i tenim molt clar el camí a seguir", ha dit

Bartzokas admet que li ha costat sortir del Lokomotiv Kuban. "Tenia contracte en vigor i allà estava molt be', però quan et truca el Barça no pots dir que no. Sé que és un repte de màxima exigència", admet.

L'entrenador grec, que va guanyar l'Eurolliga amb l'Olympiacos fa dues temporades, ha dit que compta "amb Navarro com a líder a dins i fora de la pista", i ha lloat un dels nous fitxatges de l'equip, Víctor Claver, amb qui va coincidir al Lokomotiv Kuban.

El planter també ha de jugar un paper actiu en l'equip, segons la filosofia de Bartzokas. "Compto amb fer com en el futbol, és un pla a vegades llarg. Però ha de quedar clar que no regalarem res", ha dit Bartzokas, que comptarà com a assistent amb Josep Maria Berrocal, que torna al club, i amb Christos Pappas.  

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut