Gavi, en un partit amb el Barça aquesta temporada
Gavi, en un partit amb el Barça aquesta temporada
Mundial 2022

Gavi explica l'aspecte del seu joc que captiva els entrenadors: "Surto a donar-ho tot"

El migcampista andalús, indiscutible al Mundial amb 18 anys, no concep el futbol sense l'empenta amb què salta a la gespa

Redacció Esport3Actualitzat

Guanyi o no el Mundial, Gavi no oblidarà l'any 2022. L'andalús ha obtingut els premis Golden Boy i Kopa, s'ha tornat indiscutible als esquemes de Xavi i s'ha fet un lloc entre els millors a la selecció espanyola. Abans de disputar els vuitens de final contra Marroc, el migcampista blaugrana ha donat les claus que poden explicar el seu tant elevat com precoç rendiment, en una entrevista al diari Marca. Si s'hagués de resumir en un aspecte, seria la fam de donar-ho tot al camp.

"Intento ser el de sempre, sense més ni menys. Tot va molt ràpid i em passen coses que no podia imaginar. Però tinc molta gent a prop meu que m'ajuda. Sé on soc, qui soc i d'on vinc".

"Jo només surto a jugar a futbol, ​​a donar-ho tot al camp. És veritat que malgrat la meva edat no m'arrugo, no tinc por de res en un camp de futbol, ​​només surto a gaudir i deixar-ho tot. No concebo el futbol d'una altra manera".

Per a ningú és senzill parlar d'un mateix. Tampoc per a Gavi, el jugador que captiva tots els entrenadors que poden comptar amb ell.

Luis Enrique i el partit contra el Japó

Sobre el tècnic asturià, Gavi no ha sabut trobar les paraules per descriure la personalitat i la transcendència que té Luis Enrique al combinat espanyol. 

"Què diré! Em coneix des de fa molt de temps. Tot el que pugui dir es quedarà curt".

"Estic d'acord amb el míster quan diu que el futbol és un xou, un espectacle".

Respecte al partit contra el Japó, el mateix Luis Enrique ja els va advertir de la perillositat i dificultat de jugar contra els nipons. Tot i la derrota contra el combinat asiàtic, l'andalús ha donat per bona la classificació a vuitens veient els peixos grossos que s'han quedat a la fase de grups.

"No va ser senzill al principi. Volíem guanyar, ser primers i continuar amb les bones sensacions. El míster ens havia advertit que era el partit més difícil, que tant era el que sentíem, que tinguéssim això clar. I així va ser. Després van passar les hores i vam començar a veure les coses d'una altra manera. Estem a vuitens i hi ha seleccions boníssimes que no ho han pogut aconseguir. Per això hem de pensar de debò que la pressió és un privilegi".

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut