Futbol internacional

Bale es mofa del Reial Madrid per celebrar la classificació de Gal·les per a l'Eurocopa 2020

El jugador gal·lès ho ha celebrat amb una bandera del seu país amb el lema "Wales. Golf. Madrid. In that order" (Gal·les. Golf. Madrid. En aquest ordre") mentre se'l veia somrient amb els seus companys.

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha tancat la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020 de futbol. L'últim dels vint bitllets directes ha estat per a Gal·les, que s'ha imposat a Hongria per 2-0, amb dos gols d'Aaron Ramsey.

Després del partit disputat a Cardiff, Gareth Bale ha estat el protagonista per una polèmica celebració que segurament no farà gaire gràcia als aficionats madridistes. El jugador gal·lès del Reial Madrid ho ha celebrat amb una bandera del seu país amb el lema "Wales. Golf. Madrid. In that order" (Gal·les. Golf. Madrid. En aquest ordre") mentre se'l veia somrient amb els seus companys.

Per la seva banda, Alemanya ha golejat Irlanda del Nord per 6-1 amb el blaugrana Ter Stegen a l'onze titular, i ha acabat primera del seu grup en detriment d'Holanda, que ha sumat una estèril golejada contra Estònia (5-0). Un altre blaugrana, Frenkie de Jong, també ha sortit d'inici i ha estat substituït en el minut 75 per Kevin Strootman.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut