De Jong
Frenkie de Jong, en un partit amb l'Ajax
Futbol Internacional

Frenkie de Jong, guardonat amb el Premi Johan Cruyff al millor talent d'Holanda

El jugador de l'Ajax ha rebut aquest dimecres el Premi Johan Cruyff al millor talent a Holanda, que s'atorga des del 2003 i que va rebre la temporada passada el seu company Matthijs De Ligt

Actualitzat

El jugador de l'Ajax Frenkie de Jong ha rebut aquest dimecres el premi Johan Cruyff al millor talent a Holanda, que s'atorga des del 2003 i que va rebre la temporada passada el seu company Matthijs de Ligt.

"Estic molt orgullós de rebre aquest guardó. Cruyff ha sigut el millor jugador que hem tingut aquí a Holanda, soc molt fan del seu estil i crec que era una persona meravellosa", ha dit el jugador, en un comunicat de la Fundació Johan Cruyff.

Jordi Cruyff, president del jurat, ha indicat que l'elecció del migcampista de 22 anys "era lògica" i ha destacat que "De Jong ha sigut capaç de mantenir-se concentrat en l'Ajax després de l'anunci del seu fitxatge pel Barcelona", on jugarà la pròxima temporada.

"De Jong va marcar la diferència a les actuacions de l'Ajax, tant a nivell nacional com internacional, i ja ha fet molts progressos. Té totes les possibilitats de convertir-se en un èxit internacional", afegeix Jordi Cruyff.

El jurat ha estat compost per figures destacades del futbol holandès, com els tècnics Frank Rijkaard, Erik ten Hag, Mark van Bommel i Jaap Stam, entre d'altres. De Jong rebrà el premi en una gala que se celebrarà el mes de setembre vinent.

Anar al contingut