Frenkie de Jong, en l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)
Barça

Frenkie de Jong i Chadi Riad, les novetats en la convocatòria del Barça

El neerlandès s'ha exercitat amb normalitat i podria tornar a l'onze titular contra el Celta

Redacció Esport3Actualitzat

Frenkie de Jong és la gran novetat a la llista de convocats del Barça per al partit contra el Celta. El neerlandès, que es va lesionar amb la seva selecció, s'ha exercitat amb tota normalitat en els dos últims entrenaments i ha rebut l'alta mèdica a temps per entrar a la convocatòria. No només això: en vista de l'alt nombre de baixes que hi ha a l'eix de la defensa, De Jong podria endarrerir la seva posició habitual per donar un respir a Piqué i Eric García, els únics centrals disponibles ara mateix per a Xavi, de cara als importants partits davant l'Inter a la Champions i el Reial Madrid a la Lliga. 

L'altra gran novetat a la llista també respon a la mancança de centrals. És la del defensa del Barça Atlètic Chadi Riad, que ha participat als dos últims entrenaments del primer equip i s'estrena en una convocatòria de Xavi. El central mallorquí, de 19 anys, s'ha consolidat com a central titular a les ordres de Rafa Márquez i ha destacat per la seva autoritat en la parcel·la defensiva. També repeteix convocatòria Marc Casadó. 

El Barça compta actualment amb les baixes per lesió de Ronald Araujo, Jules Kounde, Héctor Bellerín, Andreas Christensen, Franck Kessie i Memphis Depay, que en la sessió d'aquest dissabte ja ha fet treball de gespa al marge dels seus companys.  

 

 

Anar al contingut