Fred Vergnoux, en una imatge recent (FCN)
Natació

Fred Vergnoux agafa les regnes de l'equip espanyol de natació

La Federació Espanyola comunica la destitució del fins ara director tècnic, Albert Tubella, i confirma Mireia Belmonte, Àfrica Zamorano, Jessica Vall i Marina Garcia per al Mundial de Gwangju

Actualitzat

Canvis significatius quan falten pocs mesos per a la disputa del Mundial de natació de Gwangju del mes de juliol. La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha comunicat aquest dilluns la destitució del fins ara director tècnic de l'entitat, Albert Tubella, i ha deixat la presa de decisions a partir d'ara en mans de Fred Vergnoux, cap d'entrenadors federatiu.

El tècnic francès, entrenador de nedadores com Mireia Belmonte o Jimena Pérez, portarà a Gwangju un equip que, a més de les seves dues pupil·les, formen també Marina Garcia, Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Juan Francisco Segura i Hugo González de Oliveira.

A aquests set nedadors confirmats per l'RFEN s'hi afegiran els que puguin aconseguir la mínima A de la FINA durant el pròxim Gran Premi Ciutat de Barcelona, que es disputarà a les instal·lacions del CN Sant Andreu el 15 i 16 de juny.  

Anar al contingut