Eurocopa

França, Alemanya i Portugal passen als vuitens de final i Hongria cau eliminada a la primera fase

Un gol de Goretzka, en el 84, ha salvat la "Mannschaft", que no perd en una fase final des de l'any 2004

Redacció Esport3Actualitzat

El grup F de la competició el van batejar ràpidament com el grup de la mort. I no es van equivocar. Emoció fins l'últim segon de l'últim partit per decidir quines seleccions que passaven als vuitens de final de l'Eurocopa. França i Portugal, que han empatat 2-2, han passat ronda com a primer i tercer, respectivament. Alemanya, que ha salvat un empat "in extremis" contra Hongria (2-2), passa com a segona. Els magiars han caigut eliminats.

França, 2 - Portugal, 2

Partit trepidant a Budapest entre dues de les seleccions favorites a guanyar la competició. L'àrbitre valencià Mateu Lahoz ha xiulat tres penals. Cristiano Ronaldo, que acumula 5 gols a l'Eurocopa, ha transformat les dues penes màximes favorables als portuguesos. Amb aquest doblet, Cristiano Ronaldo es converteix en el futbolista de la història que més gols ha marcat amb la seva selecció, empatant amb l'iranià Ali Daei. Els dos gols francesos els ha marcat Benzema.

 

Alemanya, 2 - Hongria, 2

Els hongaresos, dirigits per l'italià Marco Rossi, han complicat la vida als alemanys, que han hagut de remuntar per dues vegades. Havertz ha igualat la diana inicial de Szalai i Goretzka, en el minut 84, ha empatat la diana posterior de Schäfer.

 

 

Ja han quedat definits, doncs, els vuitens de final de la competició: Bèlgica-Portugal, Itàlia-Àustria, França-Suïssa, Croàcia-Espanya, Ucraïna-Suècia, Anglaterra-Alemanya, Països Baixos - República Txeca i País de Gal·les - Dinamarca.
Anar al contingut