Fórmula 1

Fernando Alonso publica la seva primera imatge després de l'accident de bicicleta

El pilot asturià ha compartit una fotografia a través de les xarxes socials on se'l veu bastant recuperat i sense seqüeles visibles a la cara després de la intervenció quirúrgica per una fractura a la mandíbula

Fernando Alonso ha publicat aquest dimecres a les xarxes socials la seva primera fotografia després de l'accident de bicicleta que va tenir l'11 de febrer i pel qual va ser operat d'una fractura a la mandíbula.

"Vitamina D. Algun elàstic i passejades per mantenir la forma. Content amb tot i agraït pels vostres missatges", ha escrit el bicampió mundial de Fórmula 1 al costat de la imatge en la qual no s'aprecien seqüeles visibles a la cara.

Dijous passat, Alonso, que aquest any torna a l'F1 amb l'escuderia Alpine, va xocar amb la bicicleta contra la part dreta d'un automòbil que creuava el carrer per entrar en un supermercat als voltants de la localitat suïssa de Lugano.
 
El pilot asturià va ser traslladat a un hospital de Berna, la capital suïssa, on l'endemà es va sotmetre a una cirurgia maxil·lofacial per corregir el maxil·lar superior, afectat en un accident en què Alonso també va perdre diverses peces dentals. Recuperat de la intervenció quirúrgica, Alonso està accelerant la seva preparació per poder estar en els tests de pretemporada a Bahrain des del 12 de març.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut