Fernando Alonso, en una imatge d'arxiu (EFE/EPA/DANIEL DAL ZENNARO)
Fórmula 1

Fernando Alonso rep l'alta hospitalària i seguirà la recuperació al seu domicili

El pilot asturià ha sortit de peu dret de l'hospital de Berna on estava ingressat des de divendres després de ser operat d'una fractura a la mandíbula

Redacció Esport3Actualitzat

Fernando Alonso ha rebut aquest dilluns al migdia l'alta hospitalària després de 48 hores en observació i haurà de fer un curt període de descans abans de començar la recuperació de l'operació quirúrgica per una fractura a la mandíbula. Ho ha confirmat l'equip Alpine F1 en un comunicat oficial.

El pilot asturià ha abandonat l'hospital de Berna on estava ingressat des de divendres passat arran de l'atropellament que va patir mentre s'entrenava en bicicleta als voltants del seu domicili a Lugano.

Poc després de sortir caminant de l'hospital, Alonso ha agraït les nombroses mostres de suport que ha rebut aquests dies amb un breu missatge al seu compte oficial de Twitter.

"Gràcies per totes les mostres de suport. Les agraeixo de cor", ha escrit el bicampió del món de Fórmula 1 (2005 i 2006 amb Renault) en les seves xarxes socials com a contestació al comunicat d'Alpine F1, el seu actual equip.

L'objectiu d'Alonso és començar la rehabilitació al més aviat possible per poder estar recuperat i a punt per al començament del mundial de Fórmula 1, que arrencarà a finals del març amb la disputa del Gran Premi de Bahrain.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut