Fernando Alonso ha fet una donació solidària com a ambaixador d'Unicef
Fernando Alonso ha fet una donació solidària com a ambaixador d'Unicef (EFE)
FÓRMULA 1

Fernando Alonso, operat amb èxit d'una fractura a la mandíbula provocada per un atropellament

L'equip Alpine ha explicat que a l'asturià li han fet una cirurgia reconstructiva maxil·lofacial i que haurà d'estar 48 hores en observació a l'hospital de Berna

Redacció Esport3Actualitzat

A Fernando Alonso l'han operat d'una petita fractura a la mandíbula superior després que se li van trencar algunes dents en ser atropellat per un cotxe després de caure de la bicicleta quan s'estava entrenant prop de Lugano.

En un missatge a les xarxes socials, el pilot asturià ha assegurat que està bé i s'ha mostrat animat de cara al futur.

"Gràcies pels missatges d'ànim. Em trobo bé, tinc moltes ganes que comenci la temporada 2021. Som-hi!!!"

L'accident es va produir quan el pilot asturià va haver de fer una frenada forta per evitar xocar contra un cotxe en una rotonda. Aquest incident està sent investigat per la policia.

L'equip Alpine, en un comunicat, explica la intervenció i diu que confia que no perilli la participació d'Alonso en els tests de pretemporada i en la primera carrera del Mundial d'F1, que es duran a terme a Bahrain a finals de març. Alonso haurà d'estar un mínim de 48 hores en observació.

La policia local ha emès un comunicat explicant els fets:

"La policia cantonal ha anunciat que ahir, abans de les 14 h, a Viganello, una conductora suïssa de 42 anys conduïa per la Via la Santa en direcció a Pregassona".

"Segons la reconstrucció inicial i per raons que la investigació haurà d'establir, mentre feia un gir a l'esquerra per entrar a l'aparcament d'un supermercat, va col·lidir amb un ciutadà espanyol de 39 anys [Fernando Alonso], que anava en bicicleta i avançava els vehicles estacionats."

Fernando Alonso va fitxar per l'equip Alpine (ex-Renault) quan va decidir tornar a la Fórmula 1 després de dues temporades d'absència.

Anar al contingut