Girona

Eusebio: "Ho hem d'acceptar, mirar cap endavant, felicitar el Betis i també els nostres jugadors"

Els d'Eusebio tornaran de Sevilla amb les mans buides en un partit en què haurien merescut més (3-2)

Actualitzat

Última jugada.

"El partit ha acabat lamentablement amb aquesta jugada després de tot l'esforç. Ho hem d'acceptar, mirar cap endavant, felicitar al Betis i també als nostres jugadors per la mentalitat i l'esperit dels nostres jugadors."

 

Això pot afectar pels pròxims partits?

"Estic convençut que això ens farà més forts."

 

4 de 21, això et preocupa?

"No puc demanar més als jugadors, esclar que sempre podem millorar, en això estem centrats cada dia. No ens arriba el premi. Anímicament hem de ser forts per continuar creient i confiant que estem en el millor camí."

 

Esgotament dels jugadors?

"En relació als jugadors que van participar al partit de dimecres, hi havia molta gent fresca que feia una setmana que no jugaven. No és el problema que avui haguem perdut."

 

Muniesa i Ramalho entren a la segona part.

"Els dos havien jugat dimecres i els dos tenien targeta, no ens ha servit per guanyar el partit, almenys sí per empatar. Tant de bo ens hagués sortit bé."

 

Heu jugat sense Stuani però amb Doumbia.

"Doumbia ha generat molts problemes a la defensa del Betis, ha mostrat tot el que té i tot el que nosaltres confiàvem que tenia quan el vam fitxar. Cada partit que jugui, el seu rendiment anirà millor. És important per nosaltres veure que hi ha més jugadors que poden marcar gol."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut