Girona

Eusebio: "Hem d'assumir el dolor de les derrotes però no serveix de res lamentar-nos"

El tècnic gironí ha reconegut que una victòria al camp del Celta serviria per fer pujar els ànims de l'equip en la lluita per la permanència, i ha assegurat que, tot i la mala ratxa de resultats, a casa prefereix jugar a Montilivi

Actualitzat

El tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, ha assegurat en roda de premsa que guanyar al camp del Celta serviria per fer pujar els ànims de l'equip, que es troba a només tres punts del descens.

"El partit de Vigo és molt important, guanyar ens permetria sumar tres punts i una bona dosi anímica. Hem d'assumir el dolor de les derrotes i assimilar-les. Però no serveix de res lamentar-nos."

El tècnic gironí també ha reconegut que, tot i la mala ratxa de resultats a casa, prefereix jugar a Montilivi, i que entén perfectament la frustració de l'afició.

"Sempre és millor jugar a casa davant la teva afició però ara hem de pensar en la importància del partit independentment d'on es jugui. Puc entendre que l'afició tingui un sentiment de frustració per no haver guanyat més partits a casa, però també sé que sempre està al costat de l'equip, així m'ho han transmès."

Per últim, Eusebio ha avançat que les sensacions de Bernardo en l'últim entrenament són positives i ha avisat que Iago Aspas és un jugador molt important al Celta però que ell es fixa en tot el conjunt.

"Iago Aspas té molta importància en l'equip i l'hem de tenir en compte però ens hem de fixar també en tot el que pot fer el Celta per fer-nos mal, més enllà d'un jugador concret."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut