Guardiola-Eto'o, una relació complicada
Futbol

Eto'o: "Estic enamorat de Guardiola com a entrenador, però no com a persona"

L'exdavanter del Barça reconeix l'estima professional cap a Pep Guardiola tot i evidenciar les seves males relacions personals

Actualitzat

Samuel Eto'o està actuant com a representant del Mundial de Qatar 2020 i en un acte fet a Doha ha parlat de la seva carrera passada i futura. La mala relació amb el tècnic de Santpedor ha tornat a ser un dels temes tractats i Eto'o ha reconegut que n'està enamorat com a entrenador, però no com a persona.

"Estic enamorat de Guardiola com a entrenador, però no com a persona. És el tècnic que millor m'ha transmès el missatge, he après realment a jugar a futbol amb ell. Ho interpreta millor que ningú. És la seva manera de passar-te informació el que el fa diferent. És el millor i perd partits, clar."

El camerunès també ha parlat d'altres tècnics amb qui s'ha creuat al llarg la seva carrera, com és el cas de Mourinho, de qui reconeix mantenir una bona relació, o del difunt Luis Aragonés, a qui destaca com el millor entrenador que ha tingut mai. Sobre el seu futur a les banquetes, Samuel Eto'o no ha tancat la porta a una possible carrera com a entrenador.

 

Anar al contingut