Natació sincronitzada

Esther Jaumà declara que "les nedadores se senten com dones maltractades que creuen deure fidelitat a Tarrés""

L'afer de la natació sincronitzada encara cueja. Aquesta vegada han estat l'actual seleccionadora espanyola, Esther Jaumà, i la nedadora Margalida Crespí que han emès una declaracions contundents a Televisió Espanyola. Segons Jaumà, les nedadores se senten "com una dona maltractada que creu que li deu fidelitat al seu maltractador", fent referència en aquest últim punt a Anna Tarrés.

Actualitzat
L'afer de la natació sincronitzada encara cueja. Aquesta vegada han estat l'actual seleccionadora espanyola, Esther Jaumà, i la nedadora Margalida Crespí que han emès una declaracions contundents a Televisió Espanyola (TVE). Segons Jaumà, les nedadores "se senten com una dona maltractada que creu que li deu fidelitat al seu maltractador", fent referència en aquest últim punt a Anna Tarrés. En aquest sentit, Jaumà afegeix que "hi ha una relació personal i emocional de dependència absoluta que provoca aquestes situacions".

Per la seva banda i també en declaracions a TVE, la nedadora de l'equip espanyol de sincronitzada, Margalida Crespí, ha dit que "Anna Tarrés ens hauria de deixar en pau. Encara hi ha por. Ha deixat una petjada innecessària i hi ha massa respecte o temor que encara els pugui fer alguna cosa".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut