Esteban Ocon canviarà el Fórmula 1 per un esportiu al Ral·li de Montecarlo (@OconEsteban)
Ral·lis

Esteban Ocon disputarà els dos primers trams del Ral·li de Montecarlo al volant d'un Alpine A110S

El pilot francès, que serà company de Fernando Alonso a l'escuderia Alpine F1 Team aquesta temporada, ho farà com a mode d'exhibició en un dels vehicles esportius que forma part de la caravana de seguretat

Redacció Esport3Actualitzat

Esteban Ocon tindrà el privilegi de disputar els dos primers trams de la pròxima edició del Ral·li Montecarlo. El pilot francès, que serà company de Fernando Alonso a l'escuderia Alpine F1 Team aquesta temporada, ho farà com a mode d'exhibició al volant de l'esportiu Alpine A110S, que forma part de la caravana de seguretat de la primera prova del calendari del Mundial de ral·lis 2021.

Ocon, de 24 anys, emularà el madrileny Carlos Sainz, que el 2018 va pilotar un Renault Mégane RS en l'especial La Cabanette-Coll de Braus (13,58 km) quan era pilot oficial de l'escuderia francesa.

"És una oportunitat fantàstica i no puc esperar a pilotar en el Ral·li de Montecarlo per primera vegada. És un esdeveniment llegendari, una joia en el calendari de l'automobilisme i sé que serà especial formar-ne part. Els ral·lis sempre han estat un somni per a mi, de manera que conduir l'A110S a Montecarlo és una manera brillant de començar l'any."

Anar al contingut