Pau Bargalló, màxim anotador amb sis gols
Hoquei patins

Espanya s'entrena contra Bèlgica abans del decisiu partit contra Itàlia (0-22)

El conjunt d'Alejandro Domínguez ha sumat la quarta victòria consecutiva per un escandalós 0 a 22 i en tindrà prou amb un empat contra Itàlia en l'últim partit per acabar en la primera posició del grup B

La selecció espanyola d'hoquei sobre patins segueix el seu passeig triomfal a l'Europeu que s'està disputant a La Corunya. El conjunt d'Alejandro Domínguez ha sumat la quarta victòria consecutiva contra la dèbil Bèlgica per un escandalós 0 a 22 i en tindrà prou amb un empat contra Itàlia en l'últim partit per acabar en la primera posició del grup B.

El domini dels espanyols ha estat insultant i al descans el resultat ja era d'escàndol (0-15). En la represa, Espanya ha baixat el ritme i ha arrdonit el contudent triomf amb set gols més. Pau Bargalló, amb sis gols, ha estat el màxim realitzador de la selecció espanyola.