Barça

La junta del Barça ja té decidida la destitució de Valverde

Quique Setién és l'escollit per agafar el relleu del Txingurri a la banqueta blaugrana a l'espera de l'anunci oficial

Actualitzat

Ernesto Valverde ha dirigit aquest dilluns el que podria ser el seu últim entrenament del Barça. Després de la sessió, l'encara tècnic blaugrana ha rebut la visita a la Ciutat Esportiva del president club, Josep Maria Bartomeu, i els dos s'han reunit durant una hora i mitja aproximadament per resoldre, en un sentit o en un altre, el serial que s'ha originat aquest cap de setmana. La junta directiva del club, que s'ha de reunir a partir de les 3, té decidida la destitució del tècnic i qui serà el seu substitut. L'escollit és Quique Setién, que agafarà el relleu del Txingurri a l'espera que s'arribi a un acord per a la liquidació del seu contracte.

Aliè a la seva delicada situació, Ernesto Valverde ha dirigit aquest dilluns la primera sessió d'entrenament de la setmana del Barça. La continuïtat del tècnic basc està més en dubte que mai després que emissaris del Barça van viatjar fins a Qatar per oferir a Xavi Hernández el lloc d'entrenador del primer equip, un lloc que el terrassenc va rebutjar.

 

 

Valverde té contracte fins al mes de juny, amb opció a una temporada més. Tal com han anat passant els esdeveniments, però, sembla difícil que no hi hagi un relleu a la banqueta blaugrana aquesta setmana.

 

Arthur treballa amb el grup

Pel que fa a l'entrenament d'aquest dilluns, la novetat més destacada és que Arthur Melo ha fet part de l'entrenament amb el grup. L'altre ha estat l'absència de Jean-Clair Todibo, amb permís del club, per acabar de tancar la seva cessió al Schalke04.

ARXIVAT A:
ValverdeQuique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut