Barça

Xavi: "El clàssic és una oportunitat única, pot ser un punt d'inflexió"

El de Terrassa ha remarcat que el partit de la Supercopa contra el Madrid és "una oportunitat, una final i un examen" que pot suposar un punt d'inflexió de cara el futur del seu equip

Redacció Esport3-Jordi GrauActualitzat

Xavi va viure desenes de clàssics des de la gespa i demà viurà el primer des de la banqueta. Conscient que lidera un projecte en construció té molt clar que el partit contra el Reial Madrid de demà pot ser una gran injecció de moral. 

És un repte, una oportunitat. Estem molt motivats. Pot ser un punt d'inflexió. Esperem ser protagonistes. El Madrid és l'equip que està més en forma però un clàssic és imprevisible. Hem de jugar les nostres armes.

Pendent de la inscripció definitiva de Ferran Torres celebra recuperar jugadors com el valencià, Pedri o Ansu. Tots surten de llargs períodes d'inactivitat per tant serà important dosificar minuts. 

A veure demà. Ferran i Pedri faran avui el primer entrenament. Seran importants. Tindran minuts. A veure com estan físicament. Els hem de dosificar.

El que segur que alegra al tècnic és poder comptar amb el màxim d'efectius. "Ara comença la competitivitat, jugarà qui més ho mereixi", ha verbalitzat el tècnic, que sempre s'ha mostrat partidari de la meritocràcia. 

I ha tornat a fer gala del seu optimisme i , tot i la situació de l'equip, hi ha tret dramatisme:

"La covid ens ha fastiguejat però som el Barça i no valen excuses"

Xavi ha volgut recordar que ha viscut clàssics de tots colors - el Barça ha recopilat les seves principals estadístiques en una infografia pujada a les xarxes - i que l'experiència que en treu és que són del tot imprevisibles

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut