Empat sense gols al miniclàssic de la Primera RFEF (@FCBarcelonaB)
Barça

Empat sense gols al miniclàssic entre el Reial Madrid Castella i Barça B

Els filials dels blancs i els blaugranes es trobaven després de set anys, en un duel que ha gaudit de bones oportunitats, però sense punteria final

Àlex ÁvilaActualitzat

L'Estadi Alfredo Di Stéfano ha acollit un dels partits més esperats de la temporada. Set anys i mig després es tornava a disputar un miniclàssic. Els filials del Barça i del Reial Madrid es veien les cares en un duel de necessitats a la Primera RFEF. Els blaugranes, novens, i els blancs, quinzens, buscaven la victòria per enganxar-se a la part capdavantera de la classificació.

Damunt la gespa es trobaven alguns dels jugadors que marcaran el futur dels dos equips; a la banqueta, part del passat: Raúl González i Sergi Barjuan. El català li ha guanyat la partida al madrileny als primers minuts de joc, amb un Barça sòlid que dominava a la perfecció el partit amb l'estil que requereix el club. A poc a poc, però, el Madrid treia partit de les poques ocasions de què disposava a la contra.

Aranda, primer, i Peter, més tard, han estat a punt d'inaugurar el marcador per part dels blancs. La millor del Barça ha vingut de les botes de Ferran Jutglà, però la seva rematada ha marxat massa creuada i no ha trobat la porteria rival. El mateix osonenc ha tornat a gaudir d'una gran oportunitat a la represa, amb un potent xut que s'ha estavellat al lateral de la xarxa.

El cansament s'ha anat apoderant dels jugadors del Castella i del Barça B, en un tram del partit en què els locals es trobaven més còmodes. Els blaugranes han patit en defensa, tot i que també han posat la por al cos dels blancs. Rodado no ha arribat per molt poc a una gran centrada d'una falta lateral. Al final, cap dels dos equips ha tingut l'encert necessari per trencar l'empat inicial i s'han repartit els punts a l'Alfredo Di Stéfano.

Anar al contingut