Espanyol

L'Espanyol cau a Vallecas (1-0) i se li continua resistint la victòria a domicili

El Rayo és el millor local de Primera en solitari amb 22 punts. Els tres últims els ha sumat davant l'Espanyol gràcies a un autogol de Cabrera

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El millor local contra el penúltim visitant. Rayo i Espanyol s'han vist les cares a Vallecas. Vicente Moreno ha apostat pel mateix onze que havia aconseguit les dues últimes victòries amb el Granada i la Reial Societat. El conjunt d'Antoni Iraola ha sortit com de costum, amb el gas a fons. I els periquitos, després d'uns moments d'incertesa arran del xoc entre Darder i Herrera que ha deixat el d'Artà pitjor parat, s'han refet. Puado, després d'una combinació amb RDT, ha rematat obligant a Dimitrievski treure una mà a córner. RDT ha tingut la més clara de la primera part pels de Vicente Moreno. El madrileny ha rematat de cap des del balcó de l'àrea petita una pilota penjada per Aleix. El porter ha intervingut per evitar el gol.  El Rayo, però, arribant una i altra vegada per banda esquerra, feia patir l'Espanyol. De fet, des d'aquest costat ha nascut la centrada que ha derivat en la millor ocasió dels locals. Isi, després d'un bon control, ha rematat creuat fora per poc.

Per banda esquerra ha arribat el primer gol del partit. Álvaro ha arribat a l'àrea i la seva passada de la mort, l'ha enviat Cabrera al fons de la seva pròpia porteria intentant allunyar la pilota. El gol ha deixat estabornit uns minuts l'Espanyol que ha vist com Álvaro tornava a rondar el gol. Però els canvis han donat un altre aire a l'equip que ha disposat d'ocasions per mereixer l'empat. Puado, amb un xut del no-res, ha posat a prova els reflexos de Dimitrievski. Pedrosa, al 80, ha obligat al porter del Rayo a treure els punys per allunyar la seva rematada i Puado, al 84, també ha tornat a buscar porteria. La tensió dels últims minuts s'ha traduit en una tangana al terreny de joc que ha acabat amb Fran Mèrida, a la banqueta, expulsat