Mundial 2022

Anglaterra despatxa Gal·les en vint minuts de la segona part (0-3)

El guió del partit era previsible, amb Gal·les intentant fer el partit llarg per esperar la seva oportunitat a la represa. Però en els primers vint minuts del segon temps, Rashford, amb un doblet, i Foden, després d'una pèrdua gal·lesa, han liquidat el duel

Jordi Sunyer CapellaActualitzat
  • Gareth Bale i Harry Kane han capitanejat els dos equips. Els gal·lesos han alineat amb una defensa de quatre, a diferència dels anteriors partits. Kyle Walker, Henderson, Foden i Rashford, les novetats a Anglaterra, disposada en un 4-2-3-1.
Gareth Bale (dreta) canta el "Hen Wlad Fy Nhadau" ("La terra dels meus pares"), l'himne nacional gal·lès (Lee Smith / Reuters)
  • Ward ha aconseguit salvar un mà a mà amb Rashford (9'), i Foden ho ha provat més tard amb un xut desviat (14'). Els gal·lesos han hagut de substituïr el lateral Neco Williams per lesió (36'), abans d'una mitja volta alta de Foden (37').
Harry Kane és objecte de falta per part de Chris Mepham, un dels centrals de Gal·les (Lee Smith / Reuters)
  • Els de Southgate han estat els dominadors de la primera part però han creat poc perill davant un equip gal·lès molt seriós en defensa, tot i la necessitat de victòria per passar. Un xut d'Allen abans del descans ha estat l'únic dels de Rob Page.
Marcus Rashford intenta una rematada acrobàtica davant de Connor Roberts (Carl Recine / Reuters)
  • Gal·les ha fet l'esperat pas endavant a la segona meitat, però s'ha trobat amb dues plantofades seguides: un gran gol de falta de Rashford (50') i una rematada fàcil de Foden (51'), després d'una pèrdua de la defensa i una assistència de Kane.
  • Els de Rob Page no s'han arronsat i han pogut entrar al partit amb una rosca de Daniel James (54') i un xut de Moore desviat per Maguire i per Pickford (55'). Però una jugada personal de Rashford ha sentenciat el partit (69').
Així ha entrat a la porteria de Ward el xut de falta de Rashford que ha significat l'1-0 (Hannah McKay / Reuters)
  • Anglaterra ha pogut reservar els seus millors homes i hauria pogut golejar. Jude Bellingham (77') i John Stones (91') han tingut les opcions més clares dels de Southgate.