El Barça goleja l'Elx i se situa a 15 punts del Madrid (0-4)

Lewandowski ha obert la llauna al minut 20 i Ansu Fati ha fet el segon al minut 56. El polonès ha sentenciat al 66 i Ferran Torres ha posat la cirereta al pastís tres minuts després.

• Lewandowski inaugura el marcador (0-1), amb una assistència d'Araujo, després d'un llançament de falta de Jordi Alba als vint minuts de partit.
  • Lewandowski falla el segon gol al minut 43, després de rematar malament una bona centrada de Ferran Torres.
  • Mascarell evita el 0-2 en rebutjar un xut de Koundé abans del descans.
  • La segona part ha començat amb una ocasió de Marcos Alonso, després d'un bon control, que el porter Edgar Badia ha desviat a córner.

• Poc després ha arribat el 0-2. L'autor: Ansu Fati, que ha arrencat des del mig del camp i, amb una jugada personal, ha marcat el segon per al Barça.

• El partit ha quedat sentenciat amb el 0-3. Badada defensiva de l'Elx, Gavi roba la pilota i Lewandowski marca el tercer gol de la nit que el fa encara més pichichi de la Lliga amb 17 dianes.

• Poc després Ferran Torres també s'ha reivindicat amb el 0-4, amb un gran gol ajustadíssim.