El Barça va ha tornat a superar l'Aalborg, aquest cop al Palau Blaugrana (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça supera l'Aalborg amb una exhibició de Pérez de Vargas (32-26)

El Barça és l'únic dels 16 equips de la Champions d'handbol que segueix invicte en aquesta fase de grups de la competició

El Barça ha recuperat el liderat de la Lliga de Campions en sumar la vuitena victòria, en aquest cas contra l'Aalborg danès.

Els blaugranes es mantenen com l'únic equip invicte en aquesta Champions, i, com ja va sent habitual, ha tornat a ser un partit molt equilibrat en la primera part.

Hi ha hagut avantatges alterns per a tots dos equips, com a molt de dos gols. Amb aquesta dinàmica s'ha arribat a la mitja part amb el Barça perdent d'un, 15 a 16.

Els primers 15 minuts de la segona part ha continuat la igualtat, però, a partir d'aquí, els danesos han començat a tenir problemes per superar la defensa del Barça i els de Carlos Ortega han començat a fer créixer l'avantatge fins als 6 gols, que ha coincidit amb el 32 a 26 final. Dika Mem, amb 9 gols, ha estat tan decisiu com Gonzalo Pérez de Vargas, que ha fet una quinzena d'aturades, entre les quals 3 penals.

En la primera volta, els blaugranes ja van guanyar a la pista de l'equip danès per 33 a 39.