Yaremchuk celebra el gol del Benfica (REUTERS/Pedro Nunes)

El Benfica guanya 2-0 el Dinamo de Kiev i ja és a vuitens de la Champions

El Benfica fa els deures i aconsegueix la classificació per a vuitens amb una victòria contra el Dinamo que ho ha intentat fins al final

L'ambient a Da Luz era festiu. Sabien que tenien un gran repte al davant però també que no era una gesta impossible.

El partit ha començat amb una bona ocasió desaprofitada per part del Dinamo, que se n'ha fet un fart d'intentar-ho sense èxit.

Al minut 15, s'ha avançat el Benfica al marcador (1-0)Yaremchuk ha marcat el primer gol, després que el Dinamo desaprofités una ocasió sense porter. Els portuguesos han enfilat el partit ràpidament i amb un gol de Gilberto, al minut 22, el Benfica ja guanyava per 2-0.

Deu minuts més tard, esclatava l'estadi Da Luz amb les notícies que arribaven des de MunicEl Barça encaixava el primer gol del Bayern i ho ha celebrat tot l'estadi.

S'ha arribat al descans amb el marcador 2-0 i l'estadi portuguès convertit amb una festa amb l'arribada del segon gol del Bayern contra el Barça.

A la segona part, s'ha viscut un autèntic festival ofensiu del Dinamo. Al minut 56, rematada fora de Mykolenko que ha engaltat la pilota després d'un còrner i l'ha enviat fregant el pal. Al minut 62 l'ha tornat a tenir amb una ocasió errada de Garnash a la mateixa línia de gol.

(REUTERS/Pedro Nunes)

Vlahodimos ha protagonitzat un parell de bones accions a remats de Tsygankov i Buyalsky. Eren moments tensos en què l'afició del Benfica xiulava els seus jugadors perquè estaven jugant amb joc, però el gol de Dinamo no ha arribat i els portuguesos han pogut celebrar la classificació per a vuitens de final.

Al Benfica només li valia la victòria i no ha fallat.