El barça ha completat un gran partit avui (Foto: FCBBasket)
Eurolliga

Triomf més que contundent del Barça davant el Zenit (84-58)

L'equip de Jasikevicius manté la solidesa del seu lideratge a l'Eurolliga amb un ple de cinc victòries en les cinc primeres jornades

Víctor LavagniniActualitzat

El segon quart ha marcat el partit. Un Barça que ha anat de menys a més ha trigat els 7 minuts inicials per obtenir l'empat, ha tret de la pista el Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual. Del 20 a 19 d'un primer quart igualat s'ha passat a un 36 a 21. Els blaugranes han agafat el control del partit i en uns minuts molt sòlids amb una defensa excel·lent han trencat la primera meitat.

L'equip rus només ha anotat 8 punts en aquest segon període i ha arribat a anar 19 punts per sota. La rotació barcelonista ha estat molt superior a la banqueta russa. El Barça ha llançat 10 tirs més al descans. El Zenit ha perdut 12 pilotes.

A la represa, 8 punts consecutius de Mirotic, autor de 20, han avançat per 25 el seu equip, una diferència que els blaugranes han sabut administrar i ha convertit l'últim quart en un tràmit.

Davies ha protagonitzat la jugada més espectacular d'un partit que no ha tingut res a veure amb els 5 dels play-offs que la temporada passada van enfrontar tots dos equips. Avui: 84 a 58.

El Barça té ara dues sortides seguides, Fenerbahçe i Maccabi, per mantenir-se invicte el mes d'octubre.