Una de les polèmiques pancartes en contra dels jugadors del Barça que es van veure al sector de La Curva
Futbol

Els Mossos identifiquen sis membres de La Curva sospitosos d'haver agredit altres seguidors de l'Espanyol

Els membres del grup d'animació seran detinguts o denunciats al jutjat per haver intervingut en una batalla campal hores després d'haver exhibit les pancartes ofensives en el derbi de Copa davant el Barça

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han identificat sis integrants del sector d'animació de l'Espanyol La Curva sospitosos d'haver participat en una agressió massiva a membres d'un altre grup de seguidors del mateix club després del derbi de dimecres passat dia 13 contra el FC Barcelona.

Segons han informat fonts policials, els seguidors de La Curva presumptament implicats en l'agressió, una vegada identificats, seran detinguts o denunciats al jutjat.

La policia catalana manté oberta la investigació i està intentant delimitar el grau de participació de cadascun dels seguidors de l'Espanyol identificats en l'agressió, que va passar als voltants del camp de Cornellà-el Prat i en la qual van participar desenes de persones.

Precisament, La Curva és el sector d'animació de l'Espanyol que dimecres passat va exhibir les polèmiques pancartes com "Shakira és de tots" o "Pau, el teu peu ens marca el camí" en el derbi contra el Barcelona.

Anar al contingut