Giannis Antetokounmpo ha estat el gran protagonista del partit inaugural de l'NBA (Reuters)
BÀSQUET

Els Milwaukee Bucks reben l'anell de campions i guanyen els Brooklyn Nets per començar (127-104)

Exhibició de Giannnis Antetokounmpo en la represa de l'NBA davant els Nets de Durant i Harden. Els Lakers perden a casa contra els Warriors (114-121)

Actualitzat

L'NBA, la millor Lliga de bàsquet del món, ha donat aquesta nit el tret de sortida a una temporada en què celebra els seus 75 anys d'història. Amb els pavellons plens de gom a gom després de la pandèmia i amb la tradicional cerimònia de lliurament dels anells de campió als vencedors de l'última Lliga, els Milwaukee Bucks.

Giannis Antetokounmpo i companyia han exterioritzat la seva alegria i emoció en rebre el guardó, i després han derrotat amb autoritat els Brooklyn Nets (127-104) en el partit entre dos clars aspirants a guanyar a la Conferència Est. El grec, MVP de l'últim play-off, ha començat la temporada tal com va acabar l'anterior: 32 punts, 14 rebots i 7 assistències, amb esmaixades de gran nivell i fins i tot un tap espectacular. Per part dels Nets, que no han comptat amb Kyrie Irving per la seva negativa a vacunar-se, qui ha mirat d'aguantar l'equip ha estat Kevin Durant, que també ha arribat als 32 punts, amb 11 rebots i 4 assistències.  

 

 

Els Lakers comencen amb mal peu

En l'altre partit de la jornada inaugural, derrota de Los Angeles Lakers a la seva pista, contra els Golden State Warriors (114-121), tot i els 34 punts de LeBron James i els 33 d'Anthony Davis. Els Warriors, amb una anotació més repartida encapçalada pels 21 punts de Stephen Curry, i els 20 de Jordan Poole, s'ha endut un partit que s'ha mantingut igualat fins a l'últim quart. 

Stephen Curry, marcant LeBron James en la primera jornada de la 75a edició de l'NBA (USA Today/Reuters)
ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut