Bàsquet

Els Grizzlies mantenen la línia ascendent a Nova York i uns Bulls plagats de lesions cauen a Denver

L'equip de Marc Gasol recull una nova victòria davant uns Knicks afeblits i els Bulls van perdre contra els Nuggets, sense en Pau i amb una nova lesió important: Jimmy Butler

Actualitzat

Jeff Green, amb 16 punts, va liderar l'atac dels Grizzlies de Memphis, que es van imposar al Madison Square Garden (85-91) als Knicks de José Manuel Calderón (18), que han perdut els últims set partits, coincidint amb els problemes de genoll que té Carmelo Anthony, apartat de l'equip.

Marc Gasol va tenir una nit discreta, amb 10 punts i 7 rebots, però tot indica que el seu equip ja rutlla sense que li calgui el lideratge constant del pivot català. Els Grizzlies han guanyat nou dels últims deu partits, i són un dels equips més en forma en aquest moment de la temporada a l'NBA. Amb 30 victòries i 20 derrotes, són el cinquè millor equip de l'Oest.

Els Bulls, sense en Pau, també perden Butler

L'altra cara de la moneda és la dels Bulls, que van arribar a la pista dels Nuggets amb la baixa d'última hora de Pau Gasol, que es va fer un petit esquinç a la mà un dia abans a Sacramento. Una absència que se sumava a les de Noah, Mirotic i Dunleavy i, en el mateix partit, també s'hi va afegir un dels líders de l'equip, Jimmy Buttler.

L'escorta va sortir malparat d'una penetració a cistella davant Lauvergne. Va caure i va fer un mal gest amb el genoll esquerre, el mateix on ja ha tingut una tendinitis. Butler es va retirar en el segon quart i se sotmetrà a proves mèdiques aquest dissabte.

Els Bulls entren, doncs, en una fase difícil, amb massa efectius importants fora de combat. De moment, amb la derrota contra els Nuggets, cauen de la lluita amb Miami pel cinquè lloc de l'Est.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut