Actualitat grana

El "virus FIFA" també suposa un maldecap per al Nàstic i altres equips de Segona

Javi López és una de les víctimes més directes del "virus FIFA" a Segona. El tècnic del Nàstic ja sap que aquest cap de setmana no podrà comptar amb el veneçolà Miku i que el porter Roberto, convocat amb la selecció espanyola sub-21, jugarà a Jerez sense haver-se entrenat cap dia amb els seus companys. És el preu de ser modestos i comptar amb jugadors amb projecció.

Actualitzat

El Nàstic no és l'únic equip afectat. El Celta de Vigo té tres jugadors internacionals: Peña, que no anirà amb Bolívia perquè està lesionat; el búlgar Zanev, que juga dimecres vinent a Albània, i el xipriota Okkas, baixa segura contra l'Albacete perquè dissabte s'enfronta amb el País de Gal·les. A la Reial Societat, el porter suplent, el xilè Bravo, jugarà contra l'Argentina i el Perú.

I a Màlaga, ja tremolen quan arribi la Copa d'Àfrica: es poden quedar un mes sense el seu golejador, el marroquí Baha. És clar que el davanter sempre pot fer com els seus dos col·legues de l'Hèrcules, el peruà Mariño i el panameny Blas Pérez. De moment, han renunciat a jugar amb les seves seleccions per centrar-se en el club. És el somni de més d'un president.

Anar al contingut