Primera

El Vila-real castiga el Saragossa amb una golejada per 0-3

La Romareda no aconsegueix desempallegar-se del desencís. Aquest dissabte el Saragossa ha encaixat davant del seu públic la setena derrota de la temporada i continua com a cuer de Primera i sense donar mostres d'una possible reacció. Ni l'arribada de Javier Aguirre a la banqueta local ha pogut canviar una dinàmica que sembla fatal, i és que el Saragossa només ha guanyat un partit en 12 jornades de Lliga. Un golàs de Senna i un altre de Cazorla a la primera meitat, més un altre de Nilmar a la segona, han servit perquè els de la Plana s'emportessin el partit i es mantinguin en la tercera plaça.

Actualitzat
El "factor Aguirre" ha quedat en no res. Bé, en un empat a la Corunya i poca cosa més. Perquè el debut del tècnic mexicà a La Romareda ha acabat de la pitjor manera possible: amb una nova i sonada derrota.

El Saragossa continua, malgrat Aguirre, cometent els mateixos errors i mostrant les mateixes debilitats que quan l'equip era dirigit per José Antonio Gay. I ha estat així com, després d'un inici coratjós, els aragonesos s'han anat diluint, mancats de qualsevol idea futbolística. Part de culpa d'aquesta nefasta actuació l'ha tinguda un golàs de Marcos Senna en el minut vuitè. El brasiler ha engaltat una pilota morta a la frontal i ha anotat un dels gols de la jornada sense que Leo Franco pogués fer-hi res per evitar-ho. 

Els locals han acusat el 0-1 davant d'un rival que en sap molt, de jugar a futbol. Amb el partit en una situació d'indefinició, Cazorla ha fet el 0-2 nou minuts després amb una afortunada centrada que ha sorprès un impotent Leo Franco. 0-2 i partit sentenciat. A la segona meitat, el Vila-real ha dominat a plaer i encara hauria pogut castigar molt més el Saragossa. Una jornada més, els aragonesos han vist com els expulsaven un jugador -Contini ha vist el camí dels vestidors per doble groga- i immediatament després Nilmar feia el tercer en aprofitar perfectament una gran assistència vertical de Cazorla.

La gent ha començat a desfilar i La Romareda ha anat buidant-se enmig de la indiferència d'una afició que comença a assumir que l'equip perdrà la categoria. Només un canvi radical en la plantilla aragonesa podria evitar una desfeta que, ara per ara, sembla més que evident.
Anar al contingut