Primera

El Valladolid deixa el Betis fora de combat (1-2)

Un gol d'Óscar Plano al minut 88 ha donat el triomf als de Sergio González en un partit marcat per l'expulsió de Joel Robles

Actualitzat

El duel de la primera jornada de la Lliga entre el Betis i el Valladolid se l'ha emportat el conjunt castellà. El primer contratemps de Rubi com a entrenador de l'equip andalús ha arribat al minut 8 quan ha vist que el seu porter, Joel Robles, era expulsat després de fer una falta a Sandro Rodríguez a la desesperada per impedir el gol.

El Betis, malgrat jugar amb deu jugadors, ha fet tot el possible per portar la iniciativa. No ha estat fins al minut 62 quan Sergi Guardiola ha inaugurat el marcador a favor dels de Sergio González. Les alegries, però, han durat poc perquè Loren ha empatat minuts després. Ja a les acaballes, Óscar Plano, amb un xut creuat, ras i perfectament ajustat al pal ha fet el gol de la victòria del Valladolid. En els últims compassos, Loren encara ha disposat d'un parell d'ocasions, però la intervenció de Masip ha impedit que el Betis empatés.

 

Anar al contingut