Futbol

El València declara intransferible Villa i diu que no el traspassarà ni al Madrid ni a cap altre equip

El president del València, Manuel Llorente, ha anunciat la decisió del club valencianista de no traspassar el seu davanter David Villa. Llorente ha fet aquest comentari després de la reunió que ha mantingut amb el representant del davanter asturià. El mandatari xe ha afegit que el seu club farà tot el possible per seguir gaudint del millor davanter d'Europa. De fet, feia moltes setmanes que es parlava de la possibilitat que el màxim golejador de l'última Eurocopa fitxés pel Barça o pel Reial Madrid.

Actualitzat
A molts quilòmetres de distància, lluny de València, Barcelona i Madrid a David Villa li ha arribat via mòbil l'únic desenllaç del seu futur que no desitjava. Que no pateixin ni representant ni futbolista. L'estratègia està clara: encarir el producte. 

El president del València ha reconegut que pel Madrid Villa tenia preu. Amb el Barça de moment contactes. A Can Barça confien que la pressió del futbolista, que vol marxar de València, serveixi per revertir la situació i el golejador asturià s'acabi decantant pel projecte Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut