Futbol

El Barça accelera les negociacions per incorporar David Villa

Aquest dissabte s'ha conegut que el València i el Madrid han trencat les negociacions pel possible traspàs de David Villa al club blanc i, segons sembla, una de les causes del distanciament entre totes dues entitats podria ser l'interès del FC Barcelona pel davanter asturià. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el Barça hauria accelerat els contactes per incorporar Villa. El vicepresident del club blaugrana, Rafael Yuste, ha dit que les converses per fitxar El Guaje estan "absolutament obertes".

Actualitzat
L'última paraula la tenen la secretaria tècnica del Barça i l'entrenador Pep Guardiola, però Villa podria ser un dels reforços que tindrà el Barça en la seva davantera de cara a la pròxima temporada.

El davanter, de moment, espera notícies des de Sud-àfrica després que els catalans hagin entrat en la lluita pel jugador després que el Reial Madrid ha decidit, almenys de cara a la galeria, retirar-se de la pugna. Segons sembla, el València no accepta que Florentino Pérez inclogui jugadors per abaratir l'operació i només vol diners en efectiu per alleugerir la crisi econòmica que travessa.

Més contactes


Per si Villa acaba fallant, la secretaria tècnica del Barça continua treballant amb la resta d'opcions per a la davantera. Dos noms estan per sobre de la resta: Diego Forlán i Zlatan Ibrahimovic. L'uruguaià de l'Atlètic de Madrid és, des de fa temps, un dels preferits però el club blaugrana no vol pagar una clàusula de rescissió de 36 milions d'euros per un futbolista de 30 anys. La negociació amb l'Atlètic es fa imprescindible.

El cas d'Ibrahimovic sembla més complicat i la seva arribada, al contrari que la resta, estaria condicionada a la sortida d'Eto'o.

En aquest context, Rafael Yuste, directiu del Barça, ha dit que són molts els jugadors que tenen l'equip culer com a referència i que, per tant, volen vestir la samarreta blaugrana. D'això se n'està aprofitant el club per intentar convèncer els escollits per Guardiola i Txiki i tancar les seves incorporacions. En el cas del davanter asturià, Yuste ha admès que les converses per portar-lo de València a Barcelona estan "absolutament obertes". El directiu també ha dit que no s'imagina el futur de Valdés lluny del Camp Nou.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut