Mercat

El València vol fer caixa amb Villa i obre una subhasta entre els grans d'Europa

El València travessa una crisi econòmica difícil de solucionar i vol fer calaix com sigui. Un dels seus millors jugadors, David Villa, és pretès per mig Europa. El club xe ho sap i l'ofereix al millor postor. El Barça no vol entrar en una subhasta pel fitxatge de Villa, però el Reial Madrid, tampoc. Jorge Valdano diu que el club blanc no pensa arribar a les xifres que s'ha publicat que n'ofereixen clubs com el Barça o el Manchester United, i que rondarien els 50 milions d'euros. El Chelsea també el volia, però els "blues" es van trobar amb la negativa de l'asturià, que no vol deixar el futbol espanyol.

Actualitzat
David Villa no dóna l'esquena a la possibilitat d'abandonar el València. L'asturià és conscient que els grans equips europeus se'l rifen, si bé el destí que semblava definit fa uns dies, el Reial Madrid, s'ha esvaït completament.

Amb el Madrid fora de la lluita per aconseguir Villa, les opcions blaugrana augmenten. S'ha arribat a especular que el Barcelona oferia 50 milions i Cáceres i Bojan cedits. Una oferta excessiva. El Barcelona possiblement podria arribar als 40 milions i un jugador cedit, però mai Bojan.

El València estaria demanant 45 milions, per tant no sembla que les posicions siguin tan distants, almenys mentre el Manchester United, amb calé fresc per la venda de Cristiano Ronaldo, no ofereixi molt per Villa. Tot i això, les últimes declaracions que arriben des de València, en boca de Fernando Gómez, és que no han rebut cap oferta del Barça per l'asturià.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut