GIRONA

El trencaclosques del Girona per fer un equip de Primera

Quique Cárcel mira a Can Barça, espera reforços del City i vol mantenir Baena i Pol Lozano

Canvi de cromos obligat. Cal fer un equip de Primera i Quique Cárcel té avançat un pla de fitxatges per fer un projecte de garanties. El director esportiu del Girona espera l'aportació del grup City, l'accionista majoritari del club, amb un plus per a la categoria: dels seus cedits, només la continuïtat de Nahuel Bustos sembla prioritària. Altres reforços, per l'estil de joc que vol Míchel, podrien venir del Barça, com Cárcel va afirmar a TV3 durant la celebració de l'ascens:

Volem fer un equip competitiu, amb un futbol molt diferent, de l'estil de l'entrenador que tenim. Busquem un perfil de jugadors que a Can Barça sí que existeixen.

Al Girona li agradaria seguir disposant d'Álex Baena, un dels destacats de la temporada. Es pretén que el Vila-real n'allargui la cessió, com ja ha passat amb Iván Martín (en aquest cas, per contracte). I també agradaria a Montilivi continuar disposant d'un altre puntal, Pol Lozano, tot i que el futbolista de Sant Quirze del Vallès vol tornar a l'Espanyol. Al club blanc-i-blau estan contents de la seva evolució, com va explicar el director esportiu, Domingo Catoira:.

El Pol ha generat un bon treball que li ha permès seguir creixent i, a més, assolir un gran èxit col·lectiu. Ens n'alegrem per ell i per nosaltres. Està dins dels processos de decisió que avançarem els pròxims dies.

Redecorar la resta de l'equip serà complicat. Juanpe i Víctor Sánchez renoven automàticament un curs per l'ascens. El Girona també ha decidit fer el mateix en el cas de Juncà, que acabava contracte. La resta encara tenen contracte, com a mínim, fins al 2023. L'excepció, Jairo, que no seguirà. Evidentment, també s'està pendent de les ofertes que poden arribar. Per exemple, per Arnau Martínez, protagonista de l'ascens i un dels jugadors més seguits a la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut