futbol

Els plans del Girona per al seu retorn a Primera Divisió

La directiva treballa per complir diferents objectius, com el de tornar a tenir un Montilivi amb 13.500 espectadors

Artur PegueraActualitzat

La conseqüència immediata d'un ascens són les celebracions. I així ha de ser, els jugadors i els aficionats necessiten compartir l'alegria i l'eufòria pels carrers de la ciutat, de la mateixa manera que han compartit l'esforç i el patiment a l'estadi. Però algú ha de pensar en el futur immediat, i aquest algú té diversos noms.

Primer de tot: Ajuntament i club tiraran endavant el retorn de les més de dues mil localitats que es van habilitar en l'anterior etapa en què l'equip va jugar a Primera, i que van desaparèixer amb el descens a Segona. La capacitat de Montilivi tornarà a ser de 13.500 espectadors.

Un altra instal·lació indispensable és la nova ciutat esportiva. Actualment, de forma provisional, l'equip s'entrenava als camps de la Vinya, al costat del camp de Golf PGA Catalunya, però Girona té pensat construir una nova ciutat esportiva a la Massana, en aquests terrenys de Vilablareix, amb espai suficient per acollir tants camps d'entrenament com necessita l'activitat del primer equip, el femení i el planter.  

Esclar que, per mantenir la flama, és indispensable mantenir l'equip a la màxima categoria. Per tant, cal pensar a reforçar la plantilla... Pràcticament canviar-la de dalt a baix. Sense saber si l'equip acabaria pujant o no, Quique Cárcel ja tenia dues vies de planificació, i ara executarà la més ambiciosa.

Per apujar el nivell competitiu, el Girona confia en el suport del màxim accionista de l'entitat, el Manchester City.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut