Hoquei Patins

El Top 3 de la 13a jornada de l'OK Lliga

Els fonaments de Marc González, el desviament d'esquena de Met Molas i la classe de Raúl Marín, entre els millors gols de la jornada

Actualitzat

L'OK Lliga ha tancat el 2020 amb la 13a jornada, en què no hi ha hagut afectacions per la pandèmia i s'han pogut disputar tots els partits. Comencem el Top 3 dels millors gols amb una bona mostra dels fonaments de Marc González, del Lloret. Condueix el contraatac, aixeca i pica a terra per superar la defensa del Reus, i la creua davant de Càndid Ballart. Els reusencs es van imposar per 4 a 8, però González ja suma 14 gols en el seu debut a la categoria!

Amb el número 2, el perill de desviar la trajectòria d'un llançament llunyà. Met Molas, del Vic, ho fa amb tota la intenció, d'esquena a la porteria i amb una sola mà. Acció llampec del capità osonenc davant del Barça, que va guanyar clarament a Vic (3-8).

I amb el número 1, dos regals més de Raúl Marín en la victòria del Reus al Lloret. Primer, defineix una falta directa amb una solà mà. I després, fixin-se en el control orientat en cursa per aixecar i picar! El davanter reusenc va fer un hat-trick i lidera la classificació de golejadors amb 24 gols. La vida és més fàcil amb Raúl Marín!!!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut