Els jugadors del Schalke s'han entrenat en grups de dos i mantenint la distància de seguretat (Sportphoto / Ralf Ibing)
Futbol internacional

El Schalke 04 torna als entrenaments amb mesures especials

Els jugadors mantenen entre ells el protocol de seguretat, la distància d'1,5 metres que demanen als seus ciutadans les autoritats alemanyes per la pandèmia del coronavirus

Actualitzat
El FC Schalke 04 ha tornat als entrenaments sobre la gespa, suspesos per la crisi del coronavirus, encara que en un format reduït i amb mesures especials perquè els jugadors mantinguin entre ells el protocol de seguretat, la distància d'1,5 metres que demanen als seus ciutadans les autoritats alemanyes. Ahmed Kutucu i Benito Raman han fet carrera sobre la gespa i després els jugadors han practicat futbol tennis.
   
La Bundesliga està interrompuda almenys fins al 30 d'abril i la major part dels equips han suspès els entrenaments al camp i han creat programes perquè els jugadors es mantinguin en forma a casa. No obstant això, alguns clubs, com el FC Augsburg, han tornat a entrenaments reduïts, amb grups de no més de cinc jugadors i en torns esglaonats.
   
El FC Bayern de Munic va rebutjar aquesta possibilitat, que estaria dins de les regles contra la pandèmia, al·legant que com a club havia de donar un exemple de reducció de contactes als ciutadans.
Anar al contingut