Pep Guardiola esbufega durant la roda de premsa (EFE)
Lliga de Campions

El Schalke 04 rep el Manchester City en una de les eliminatòries de vuitens més desiguals

Els alemanys només han sumat una victòria en els últims cinc partits a la Bundesliga, mentre que els anglesos arriben en un bon moment de forma i amb el cartell de favorits

Actualitzat

El Schalke 04 i el Manchester City. L'equip alemany hi arriba en un mal moment, ja que fa un mes que no guanya a la Bundesliga. De fet, només han sumat una victòria en els últims cinc partits. En l'última jornada va empatar amb el Friburg i ara mateix ocupa la catorzena posició a la classificació, a 12 punts de les posicions europees i a 8 del descens.

El retorn a la Champions se'ls presenta com una oportunitat per aixecar el cap i tornar a il·lusionar els seus seguidors, que en la fase de grups van veure com l'equip es classificava com a segon d'un dels grups menys competitius. En l'eliminatòria contra el City, tindran molt per guanyar i poc per perdre.

El City de Guardiola arriba al partit en un bon moment de forma i en plena lluita amb el Liverpool pel títol de la Premier. Tothom li dona el paper de favorit de l'eliminatòria, i això a vegades pot ser perillós.

Guardiola té les baixes en defensa de Kompany i Mendy i podria optar per donar entrada al jove Zinchenko, que ha estat titular en els dos últims partits de la Premier.Com sempre, serà vital fer algun gol, pensant en la tornada. El bon moment del Kun Agüero, que va fer un "hat trick" contra el Chelsea en menys de 60 minuts, és tota una garantia.

"Hem de fer un partit per afrontar la tornada en la millor situació. A casa, estem forts i tenim molta confiança. Tot passa per fer un bon partit i sobretot mirar de marcar, sobretot a fora, com a mínim un gol. No avançaràs en la competició si no ets tu mateix. Si especules i no dones el teu màxim, tard o d'hora n'acabes fora", ha explicat el tècnic català en roda de premsa."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut