Gustavo Ayón encistella a la final de consolació de l'Eurolliga (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid venç el Fenerbahçe a la final de consolació de l'Eurolliga (75-94)

Gustavo Ayón i Facundo Campazzo, amb dobles números tots dos, han estat els jugadors més destacats entre els homes de Pablo Laso

Actualitzat

El Reial Madrid ha aconseguit el tercer lloc a la Final Four de l'Eurolliga després d'imposar-se al Fenerbahçe (75-94). El conjunt blanc ha sortit al Fernando Buesa Arena de Vitòria amb la intenció de competir tot i que en joc hi havia poc més que evitar acabar en l'última posició dels quatre equips que han participat a la final a quatre de la màxima competició europea.

Minuts de tots dos entrenadors per a jugadors poc habituals –Felipe Reyes ha sortit de titular– i un partit amb un cert gust de càstig. Després d'una primera meitat igualada, Pablo Laso ha demanat més intensitat i els seu jugadors han respost amb un parcial demolidor: 56 a 35. Ayon, que va estar horrible en les semifinals, no ha tingut error en els llançament de camp: onze d'onze.

Obradovic no oblidarà amb facilitat aquesta Final a 4. Va perdre de 19 amb l'Efes i ha perdut de 19 avui. I no només això, ha vist com es lesionava Green, un problema seriós de cara al play-off d'una lliga turca que tindrà molt complicada. Arribaven com a clars favorits i se'n van els últims i humiliats.

El mexicà Gustayo Ayón, amb dobles números (23 punts anotats i 11 rebots), i l'argentí Facundo Campazzo, amb 12 punts i 15 assistències, han estat els jugadors més destacats entre els homes de Pablo Laso.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut