El Reial Madrid troba en Borja Mayoral un heroi inesperat per derrotar la Reial Societat (1-3)

El jove davanter, titular davant les importants baixes dels blancs, ha estat el protagonista dels dos primers gols madridistes

Daniel AlentoActualitzat

Zinedine Zidane ha sorprès en la seva alineació. L'entrenador francès tenia 6 baixes, entre elles dues de sensibles a la seva davantera, Cristiano Ronaldo en el seu últim partit de sanció i la del lesionat Benzema, i ha decidit donar entrada en el seu onze a un davanter format en el planter blanc, Borja Mayoral, que la temporada passada va estar cedit en el Wolfsburg alemany. El jove de 20 anys ha revolucionat el partit contra la Reial Societat (1-3).

Seu ha estat el primer gol del matx, en el minut 19, recollint una pilota solta dins l'àrea basca que Sergio Ramos no ha aconseguit rematar. La Reial Societat ha empatat en el minut 29, amb un xut de Kevin Rodrígues que Keylor Navas s'ha empassat. I en el minut 36, després d'un xut al travesser de l'equip de casa, Mayoral ha tornat a aparèixer per llançar un contracop. La seva centrada mortal cap a Marco Asensio ha estat desviada a gol per Kevin Rodrígues.

En el minut 61, Gareth Bale ha aprofitat una passada a l'espai per sentenciar el matx amb l'1 a 3. L'equip d'Eusebio Sacristan no ha aconseguit portar perill a la porteria madridista. En la seva arribada més clara, en el minut 81, Navas ha aturat sense problemes la rematada de Willian José. Un minut més tard, Marco Asensio ha vist com un gol seu era anul·lat per fora de joc.

La Reial Societat ha sumat la seva primera derrota a la Lliga després de 4 jornades, i això deixa el FC Barcelona, l'únic equip de Primera que ha guanyat tots els seus partits, líder en solitari de la Primera Divisió. El Reial Madrid es situa amb 6 punts, i ha aconseguit evitar que els blaugranes se'ls escapessin de 7 punts en la classificació.