Futbol

El Reial Madrid rep el Manchester City de Pep Guardiola en l'anada dels vuitens de la Champions

Abans del clàssic amb el Barça, l'equip blanc acull un altre visitant incòmode amb la intenció d'encarrilar el pas als quarts de la Champions

Actualitzat

El Reial Madrid-Manchester City d'aquest vespre (21.00) arriba carregat d'al·licients, tractant-se d'un partit entre dos candidats reals al títol que potser es troben massa aviat a la Champions. A Madrid no es refien del tècnic de l'equip rival, Pep Guardiola, que acostuma a treure bons resultats quan visita el Santiago Bernabéu –només hi ha perdut una vegada de vuit–, i que ha rebut els elogis del seu homòleg al Madrid, Zinédine Zidane. El Barça, rival a la Lliga del Madrid diumenge, mirarà de reüll el partit.

El Madrid no ha encaixat massa bé la nova lesió d'Eden Hazard, que havia d'aportar el plus de fantasia i desequilibri que li venia faltant darrerament a l'equip. A falta de bon joc i resultats –un punt dels últims 6 a la Lliga davant de rivals menors–, el Reial Madrid apel·la al seu impressionant historial en les competicions europees. El City, per la seva banda, arriba a la cita resignat a ser subcampió a la Premier League. Recupera d'urgència dues peces claus, com són el central Aymeric Laporte i el davanter Raheem Sterling, però acaben de sortir de lesions i es desconeix si Guardiola els farà jugar d'entrada.

 

 

 

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut