Futbol

Zidane: "Pep sempre ha demostrat que és el millor"

El tècnic del Reial Madrid es desfà en elogis cap a Pep Guardiola un dia abans del partit entre l'equip blanc i el Manchester City

RedaccióActualitzat
Zinedine Zidane, tècnic de Reial Madrid, s'ha desfet en elogis cap a Pep Guardiola abans del partit que enfrontarà els seus dos equips, Reial Madrid i Manchester City, aquest dimecres (21.00), en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. 

"El Pep sempre ha demostrat que és el millor, primer al Barcelona, ​​després al Bayern i ara a Manchester. És la meva opinió. Hi ha gent que pensa que és un altre el millor; hi ha molts entrenadors, però, per mi, el millor és ell"

El tècnic francès ha recordat el temps que va compartir amb Guardiola quan el català dirigia el Bayern Munic i ell visitava tècnics de prestigi en el seu procés de formació com a entrenador:

"Em va donar molts consells i moltes xerrades. Va ser molt sincer amb nosaltres en els dos dies que vam passar allà. No ens preocupa ni tenim por de jugar contra Guardiola, vam estar parlant dels entrenaments, de com gestionar un equip i va ser molt sincer, molt obert. Vaig aprendre moltes coses d'ell "

Les paraules elogioses de Zidane cap a l'exentrenador blaugrana resulten xocants en el madridisme, on Guardiola no té gaire bona premsa, ja sigui per haver superat amb certa assiduitat l'equip blanc quan era el màxim responsable del Barça, ja sigui perquè mai ha ocultat les seves idees polítiques. 

ARXIVAT A:
ZidaneGuardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut