Raheem Sterling s'ha entrenat amb normalitat i ha entrat a la llista de convocats (Jason Cairnduff / Reuters)
Lliga de Campions

El Manchester City afronta la visita al Bernabéu amb Sterling recuperat

Amb la lliga perduda davant de l'inabastable Liverpool, els de Pep Guardiola se centren en la Champions, intentant oblidar la decepció de la temporada passada

Actualitzat

El Manchester City s'ha entrenat aquest dimarts al matí a Anglaterra abans de marxar cap a Madrid. Últimament són molts els equips que opten per aquesta fórmula: renunciar a entrenar-se a l'escenari del partit, en aquest cas el Santiago Bernabéu.

Amb la lliga perduda davant de l'inabastable Liverpool, els de Pep Guardiola se centren en la Champions, intentant oblidar la decepció de la temporada passada. Un cop més són un dels rivals a batre, i esperen obtenir un bon resultat al Bernabéu per sentenciar a la tornada. El problema del City aquest any és la debilitat defensiva, ja que encaixa molts més gols que les últimes temporades.

L'equip anglès intenta no pensar en la sanció de la UEFA i de moment només els preocupa el present, que és l'eliminatòria contra el Reial Madrid. Guardiola ha donat una llista de 22 convocats amb la presència de Raheem Sterling, recuperat d'una lesió que l'ha tingut tres setmanes de baixa.

Anar al contingut