Florentino, en una imatge recent
Florentino Pérez, en una imatge recent (EFE)
Cas Negreira

El Reial Madrid es personarà contra el Barça pel cas Negreira

En el comunicat, el Reial Madrid "manifesta la seva profunda preocupació sobre la gravetat dels fets i reitera la seva plena confiança en l'acció de la justícia"

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid, després de celebrar una junta d'accionistes extraordinària, ha decidit que es personarà contra el Barça quan el jutge obri el procediment a les parts perjudicades.

En el comunicat, el Reial Madrid "manifesta la seva profunda preocupació sobre la gravetat dels fets i reitera la seva plena confiança en l'acció de la justícia" i ha acordat prendre accions legals "en defensa dels seus legítims interessos".

Diuen que ho fan després d'haver pres coneixement de les greus acusacions formulades per la Fiscalia de Barcelona contra el FC Barcelona, dos dels seus presidents, Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, i els exdirectius Albert Soler i Òscar Grau sobre la base de potencials delictes, entre altres, de corrupció en l'àmbit esportiu". 

 

Fa uns dies tots els clubs de LaLiga excepte el Reial Madrid i el mateix Barça van emetre un comunicat conjunt per demanar explicacions per aquest cas.

Joan Laporta i Florentino Pérez en un dinar de directives recent
Joan Laporta i Florentino Pérez en un dinar de directives recent

La resposta blaugrana

Joan Laporta no ha trigat a contestar al comunicat del club blanc, amb un tuit en què ha volgut tranquil·litzar l'afició blaugrana.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut