Negreira, en una imatge d'arxiu
Futbol

Negreira va exigir diners al Barça "pels favors prestats" i hauria amenaçat Rubiales

L'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres va enviar un altre burofax amenaçant el Barcelona en què va exigir a la cúpula del club que no deixés de pagar-li "després de tants anys de relació"

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Negreira té un nou capítol. En una nova informació destapada pel diari El Mundo, s'explica que Enríquez Negreira va reclamar diners al Barça, assenyalant Laporta, Rosell i Bartomeu "després de tants anys de favors prestats".

 

El burofax va ser enviat el desembre del 2018. Es tracta d'una comunicació anterior al primer dels burofax desvetllats per El Mundo, en què Negerira advertia que faria aflorar totes les "irregularitats" en què havia participat i que tenia "acreditades".

 

En un altre burofax, l'exvicepresident del CTA va exigir el pagament d'endarreriments i va dir que va prestar "serveis per indicació dels presidents" blaugranes.

Per la seva banda, El Periodico de Catalunya explica que Hisenda ha bloquejat un dels comptes d'aquest cas, propietat de Josep Contreras, qui havia estat membre de l'àrea social del club.


Rubiales, possible objectiu també de Negreira

El mateix dia que Luis Rubiales va guanyar les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, el 17 de maig de 2018, va decidir fer fora Negreira. 

L'exàrbitre hauria intentat prendre represàlies contra la Federació i el seu nou president. Segons El Español, Negreira hauria intentat reunir-se amb Rubiales mitjançant un burofax, però aquest no li hauria agafat mai el telèfon. Davant la situació, Negreira hauria comentat "M'obliga inexorablement a prendre altres camins".

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut