Futbol

El president del Nàstic treu ferro al polèmic vídeo promocional del Nàstic-Llagostera

Josep Maria Andreu ha hagut de rebaixar tensions davant el polèmic vídeo que promociona el proper partit entre el club tarragoní i el Llagostera. Els clubs van trencar relacions després del partit de "play-off" d'ascens a Segona del 2014

Actualitzat

Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona, ha hagut de rebaixar en roda de premsa les tensions que s'han creat arran del vídeo promocional que el club ha fet per al proper partit contra el Llagostera, en què hi ha un missatge de benvinguda als gironins amb una "V" de "vendetta".

En el muntatge apareixen imatges del partit de fa dues temporades, al juny de 2014, en què els dos equips lluitaven per l'ascens de categoria. Hi haver més d'un incident i al final el club grana es va quedar a les portes de la Segona Divisió. Des de llavors, la relació entre els dos clubs està totalment trencada. El mateix president ha assegurat que la situació no s'arreglarà, i que fins i tot no hi haurà el clàssic dinar de directives.

"Serà un partit especial, però no ha de passar d'aquí. Al nostre estadi, violència zero. Només vull demanar a la gent del Nàstic que diumenge vingui al camp, ompli les graderies i animi el nostre equip", explica Andreu, i afegeix que "segur que la gent del Nàstic tindrà un comportament exemplar".

 

Aquest és el vídeo promocional:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut