Vista panoràmica del PGA Resort Caldes de Malavella.
Golf

El PGA Resort Caldes de Malavella presenta la seva candidatura per acollir la Ryder Cup del 2022

La Federació Espanyola de golf ha confirmat que el PGA Resort de Caldes de Malavella ha presentat la seva candidatura per acollir la Ryder Cup de l'any 2022

Actualitzat

La Federació Espanyola de golf ha confirmat que el PGA Resort de Caldes de Malavella ha presentat la seva candidatura per acollir la Ryder Cup de l'any 2022.

Tots els organismes implicats -Consell Superior d'Esports, Generalitat, RFEG, PGA Catalunya Resort, ajuntaments de Caldes de Malavella, Girona i Barcelona, diputacions de Girona i Barcelona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Federació Catalana de Golf- treballen conjuntament en l'elaboració d'un dossier a presentar abans del 30 d'abril del 2015.

Cinc països més com són Alemanya, Àustria, Itàlia, Portugal i Turquia aspiren també a organitzar la Ryder Cup del 2022 i, després de l'enviament de tota la documentació, rebran les visites dels representants d'aquesta competició a Europa per ultimar detalls abans de la presentació oficial de candidatures el 30 d'abril del 2015.

Un grup d'experts independents obrirà llavors un període d'anàlisis que donarà pas a l'elecció definitiva de la seu la tardor del 2015.

Anar al contingut